Home Новини сучасних технологій Названо три топові флагманські смартфони, повз які неможливо пройти мимо

Названо три топові флагманські смартфони, повз які неможливо пройти мимо

0

Вчора ми пропонували вам розглянути два бюджетні смартфони із підтримкою функції NFC, для прихильників саме бюджетних пристроїв. Сьогодні ж буде навано три топові флагманські смартфони, повз які неможливо пройти мимо. Дані пристрої отримали екрани з високою роздільною здатністю, справді потужні процесори, відмінні камери, тощо.

Першим таким смартфоном став Apple iPhone 12 Pro Max. Експерти даний смартфон оцінюють як один із кращих на ринку, та й прихильників серед користувачів у нього також велика кількість. Обладнаний даний смартфон потужним процесором Apple A14 Bionic (5 нм) в парі з 6 Гб оперативної пам’яті. Екран тут розміром 6,7-дюймів з роздільною здатністю 1284 х 2778 пікселів. Варто відмітити і фотоможливості iPhone 12 Pro Max, так як тут вони чудові, а в поєднанні із LIDAR-сканером, надають справді якісні фото. З додаткових функцій тут присутня підтримка 5G, технологія швидкої зарядки, стереодинаміки та водонепроникний корпус (захист IP68).

Другий смартфон - Xiaomi MI 11. Ще один із кращих преміум-смартфонів, який отримав потужний процесор Qualcomm Snapdragon 888 + Adreno 660 та чудовий екран розміром 6,81 дюйма з роздільною здатністю 3200 х 1440 пікселів, частотою оновлення 120 Гц та піковою яскравістю 1500 ніт. Знову ж таки, камери тут також варті уваги, датчики якої 108 Мп + 13 Мп + 5 Мп, дозволять вам робити чудові фото.

Третій смартфон – Samsung Galaxy S21 Ultra 5G. Один з кращих смартфонів на Android. Дисплей тут 6,8-дюймовий з технологією Dynamic AMOLED, Quad HD + та частотою оновлення 120 Гц. Особливістю даного смартфона є його камери, так як основний датчик тут 108 Мп, що забезпечує чіткі та деталізовані фотографії, ширококутний 12 Мп та два телеоб’єктива із 3-кратним збільшенням та 10-кратним збільшенням. Також даний смартфон отримав підтримку стилуса S Pen.

Також нещодавно було названо бюджетний смартфон Xiaomi, який перевершив всі очікування.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version