Реклама

Nokia випускає оновлення безпеки для двох популярних смартфонів

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Nokia випускає оновлення безпеки для двох популярних смартфонів, а саме для Nokia 8.1 та Nokia 9 PureView. Нижче наведено розмір оновлень, список ринків та журнал змін для Nokia 8.1 та Nokia 9 PureView.

На основі порад, отриманих від наших читачів, ми складемо список ринків для Nokia 8.1 та Nokia 9 PureView, для яких тепер доступне оновлення безпеки в серпні. Тож повідомте нас, якщо ви отримали оновлення в розділі коментарів. Ви також можете спробувати трюк з VPN, щоб отримати оновлення, і перевірите, чи він працює.

Список ринків:

  • Nokia 8.1 в Індії
  • Nokia 9 PureView в Австрії та Нідерландах

Оновлення безпеки Nokia 9 PureView за серпень:

Розмір оновлення для Nokia 9 PureView - 30,33 МБ. Вам буде запропоновано завантажити це оновлення, або ви можете перевірити це, перейшовши в Налаштування та знайшовши оновлення системи, а потім перевіривши наявність оновлення.

Nokia випускає оновлення безпеки для двох популярних смартфонів

Оновлення безпеки Nokia 8.1 за серпень:

Розмір оновлення для Nokia 8.1 - 29 МБ. Вам буде запропоновано завантажити це оновлення, або ви можете перевірити це, перейшовши в Налаштування та знайшовши оновлення системи, а потім перевіривши наявність оновлення.

Журнал  змін оновлень безпеки Nokia 8.1 та Nokia 9 PureView за серпень :

Nokia 8.1 та Nokia 9 PureView отримують лише оновлення безпеки за серпень. Ось що стосується серпневого оновлення безпеки, як згадується Google на офіційній сторінці бюлетеня безпеки.

"Найбільш серйозною з цих проблем є висока вразливість безпеки в компоненті Media Framework, яка може дозволити локальній шкідливій програмі обійти захист операційної системи, яка ізолює дані програми від інших програм. Оцінка  серйозності  базується на ефекті, який може мати використання вразливості на ураженому пристрої, припускаючи, що пом'якшення платформи та служби вимкнено для цілей розробки або якщо їх успішно обійдено."

Користувачі смартфонів Nokia набагато більше зацікавлені у випуску оновлення Android 11 для свого смартфона. Оновлення ОС нещодавно було випущено на багатьох смартфонах Nokia. 

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Google оштрафована на 2,8 мільярда доларів

Стало відомо, що компанія Google оштрафована на 2,8 мільярда доларів за порушення антимонопольних правил. Ще у 2017 році, Європейською...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -