Реклама

Nokia випустили свій перший розумний кондиціонер

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що Nokia випустили свій перший розумний кондиціонер в Індії. Спочатку запускаючи 5 варіантів, ці вироблені в Індії кондиціонери оснащені інтелектуальним клімат-контролем, регульованою інверторною технологією, вбудованими очисниками повітря тощо.

Кондиціонери Nokia мають мінімалістичний дизайн і використовують екологічний холодоагент R-32 для охолодження. Він оснащений низкою розумних функцій, таких як інтелектуальний датчик руху, підключений Wi-Fi інтелектуальний клімат-контроль та регульований режим інвертора. AC також має фільтри 6-в-1 та негативний іонізатор для очищення повітря.

Інша технологія, яку вбудовує Nokia, називається технологією Bluefin, яка разом зі своїми антикорозійними 100% мідними внутрішніми елементами забезпечує тривалість роботи змінного струму.

Коментуючи запуск, Дев Айер, віце-президент Private Brands, Flipkart, сказав:

"Ми раді продовжити співпрацю з Nokia, щоб представити споживачам кондиціонери Nokia, виготовлені в Індії. Протягом минулого року ми випустили чудові продукти, на підставі нашого широкого розуміння споживачів, щоб запропонувати пропозиції, які спеціально підходять для потреб індійських споживачів. Розумна побутова техніка проклала шлях до домогосподарств, які вимагають від своїх пристроїв «більше», і отже, цим останнім випуском кондиціонерів Nokia ми хотіли внести інновації, крім простого охолодження - надати споживачам багатофункціональний та екологічний досвід."

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 4 зайві компоненти Windows 10, які краще видалити

За замовчуванням Windows 10 має вдосталь насправді непотрібних програм, які ви навряд чи відкриєте за весь час користування комп’ютером....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -