Реклама

Оголошені найменші зарядні пристрої GaN у світі

Останні Новини

Зарядні пристрої GaN потихеньку заходять на ринок. Такі компанії як Meizu, Huawei, Nubia уже представляли такого типу пристрої потужністю 120 Вт. Сьогодні, оголошені найменші зарядні пристрої GaN у світі – Omega від Chargeasap. Виробник запевняє, що нові зарядні пристрої отримують потужність 100 та 200 Вт.

GaN — це нітрид галію. Він є напівпровідником та має високу ефективність, а також меншу тепловіддачу. Вище згадані зарядні пристрої підходять для зарядки смартфонів, ноутбуків та інших USB-пристроїв. Окрім цього, компанія Chargeasap говорить про те, що зарядний пристрій Omega на 200 Вт може заряджати два MacBook Pro одночасно.

Оголошені найменші зарядні пристрої GaN у світі

Щодо самих пристроїв, то вони легкі. Вага зарядки на 100 Вт дорівнює 120 г, а на 200 Вт — 220 г. Зарядні пристрої отримують 3-штекерні перетворювачі (включаючи АС, ЄС та Великобританію), тобто їх можна використовувати в більш ніж 200 країнах. Присутні тут порти USB-A, які сумісні з Quick Charge 3.0, AFC, VOOC, SCP, FCP.

Дані пристрої уже були розміщені на краудфандинговій платформі Kickstarter, і початкова ціна для 100 Вт зарядки визначена в розмірі 45 дол. 200 Вт зарядний пристрій доступний для фінансування за 75 дол.

Рекомендуємо: Vivo Представив Свій Перший Розумний Годинник.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Как правильно выбрать станцию ​​для беспроводной зарядки смартфона

Стаття доступна українською...Возможно вы обратили внимание на то, что в последнее время популяризируют беспроводные зарядные станции для смартфонов. Скажем...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -