Реклама

Оголошено найменший в світі смартфон із Android 10

Останні Новини

Досить багато людей надають перевагу невеликим екранам на своїх смартфонах. До прикладу, Apple має в своїй лінійці iPhone SE 2020. А сьогодні, китайською компанією Unihertz було оголошено найменший в світі 4G смартфон із Android 10. Його назва – Jelly 2. Даний пристрій був розміщений на сайті краудфандингу Kickstarter.

Щодо деталей, то оснащений смартфон буде 3-дюймовим дисплеєм, роздільна здатність складе 480 x 384 пікселів. Працюватиме Jelly 2 на процесорі MediaTek Helio P60 з 6Гб оперативної пам’яті та 128Гб внутрішньої. Присутній тут датчик відбитків пальців. На задній панелі розмістилась камера на 16Мп, а на передній – 8Мп селфі-камера. Операційна система тут Android 10. Ємність акумулятора складе 2000 мАг.

Оголошено найменший в світі смартфон із Android 10

Враховуючи те, що на сайті краудфандингу проект досягнув своєї мети, то він справді буде реалізований. А ви б хотіли отримати смартфон розміром з кредитну картку?

Рекомендуємо: Samsung Представила Найдоступніший Телефон.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Как платить меньше за электроэнергию и при этом сильно себя не ограничивать

Стаття доступна українською...Вcем хорошо известно, что плата за коммунальные услуги стремительно растет, а заработная плата и пенсия за ними...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -