Реклама

Оголошено найменший в світі смартфон із Android 10

Останні Новини

Досить багато людей надають перевагу невеликим екранам на своїх смартфонах. До прикладу, Apple має в своїй лінійці iPhone SE 2020. А сьогодні, китайською компанією Unihertz було оголошено найменший в світі 4G смартфон із Android 10. Його назва – Jelly 2. Даний пристрій був розміщений на сайті краудфандингу Kickstarter.

Щодо деталей, то оснащений смартфон буде 3-дюймовим дисплеєм, роздільна здатність складе 480 x 384 пікселів. Працюватиме Jelly 2 на процесорі MediaTek Helio P60 з 6Гб оперативної пам’яті та 128Гб внутрішньої. Присутній тут датчик відбитків пальців. На задній панелі розмістилась камера на 16Мп, а на передній – 8Мп селфі-камера. Операційна система тут Android 10. Ємність акумулятора складе 2000 мАг.

Оголошено найменший в світі смартфон із Android 10

Враховуючи те, що на сайті краудфандингу проект досягнув своєї мети, то він справді буде реалізований. А ви б хотіли отримати смартфон розміром з кредитну картку?

Рекомендуємо: Samsung Представила Найдоступніший Телефон.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Apple AirPods Studio отримають нові датчики

Бездротові навушники Apple AirPods Studio отримають нові датчики та еквалайзер.Як повідомляється, нові безпровідні навушники від Apple, отримають датчики визначення...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -