Реклама

Опубліковано перші зображення Oppo Smart TV

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Декілька днів тому Oppo на конференції розробників Oppo Developer Conference (ODC) 2020 офіційно повідомив про те, що перші розумні телевізори компанії будуть випущені в жовтні цього року. Сьогодні ж, в соціальній мережі Weibo, було опубліковано перші зображення Oppo Smart TV, які ми пропонуємо вашій увазі.

Опубліковано перші зображення Oppo Smart TV

На початку цього місяця майбутні телевізори Oppo і їх пульти дистанційного керування отримали сертифікати 3C і Bluetooth SIG відповідно. Вони повинні бути представлені з екранами діагоналлю 55 і 65 дюймів. Очікується, що телевізори отримають спливаючу камеру, яка буде підтримувати зйомку 4K з частотою 120 к / с.

Телевізори отримають вузькі рамки і вигнуту підставку. З огляду на, що колеги по холдингу BBK, компанії OnePlus і Realme, вже випустили свої розумні телевізори, наступний крок Oppo ні для кого не став сюрпризом.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Twitter нарешті випускає функцію редагування твітів

Соціальна мережа Twitter нарешті запустила довгоочікувану функцію, яка тепер дозволяє редагувати публікації на платформі. Це давнє бажання для всіх  користувачів, але...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -