Реклама

Перераховано декілька варіантів де можна використати старий планшет

Останні Новини

Якщо ви колись придбали планшет, а тепер він вам не потрібен і ви не знаєте куди його подіти, то не спішіть продавати чи викидати. Насправді це дуже корисна річ, яка може допомогти в якості іншої техніки. Нижче в статті ми і розповімо про декілька варіантів, як можна використати старий ґаджет.

Перший варіант - додатковий монітор. Інколи під час роботи з комп'ютером/ноутбуком потрібно мати ще один екран. Це спрощує роботу і зручніше, аніж розділити монітор на дві частини. Є навіть спеціальні програми, які зв'язують два пристроя для комфортного використання. Для цього потрібне лише підключення до мережі інтернет (Wi-Fi).

Цікаво: Відомо, чому втрачають популярність планшети

Другий варіант - екран в машині. Якщо у вас в авто стара магнітола, а ви хотіли б сучаснішу, але не бажаєте витрачати на неї кошти, то використайте планшет. Його можна підключити до магнітоли та насолоджуватись не лише музикою, а і відео.

Третій варіант - пристрій-помічник для кухні. Планшет компактний та легкий ґаджет. Його можна прикріпити на кухні в зручному місці і використовувати з різним призначенням. На ньому можна слухати музику, дивитись фільми/тв/відео, читати рецепти та багато багато іншого. Є цікаві програми, які допомагають не забути купити продукти, які закінчуються. Це може дуже спростити життя хазяйки та звільнити її від зайвих робіт.

Ще одне призначення, про яке мало хто подумає - пристрій для завантажень файлів. Буває, що людина не має вдома комп'ютера, а завантажити щось об'ємне потрібно. В такому випадку на допомогу приходить планшет. На ньому можна скачати усе, що потрібно. Уявляєте як зручно прийти додому після тяжкого дня, впасти на диван та ввімкнути фільм, про який мріяв зранку? Планшет його скачає за день і ввечері потрібно буде просто включити, підключивши до тв.

Наступний варіант підходить для власників розумних будинків та техніки, якою можна управляти. Планшет можна підключити до будь-чого і легко перемикати режими та давати вказівки пристроям вдома. Все що для цього потрібно, це нова версія операційної системи, яка має всі потрібні можливості. Планшетом можна керувати телевізором, бо погодьтесь, не завжди зручно перемикати канали та налаштовувати щось за допомогою пульта. На планшеті все простіше і добре видно. Є випадки, коли на даний ґаджет виводили показники температури, вологи і т.д. в будинку. Загалом зрозуміло, що він може стати універсальним пультом управління.

Варто знати: Відомо, що краще підходить для роботи: ПК чи планшет

Ігромани, наступна інформація для вас. Старий, нікому не потрібний планшет може замінити стару приставку. Він підтримує ігри типу Dendy. Найкраще, що для цього не потрібно нічого додатково встановлювати. iPad взагалі може майже повноцінно замінити вже сучасну приставку.

Ну і останній варіант - планшет в якості рамки для фото та книги. Ґаджет можна використовувати як альбом для збереження фото. Тоді не потрібно усі знімки друкувати, але є ризик їх втратити при поломці планшету. Також можна читати книги, але для зручності краще скачати додатково спеціальний додаток.

Отож, якщо ви маєте вдома планшет, який лежить без діла, то пора вигадати йому нове призначення. Як бачите, варіантів не мало, а при бажанні можна вигадати ще більше.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфони із пам’яттю 16 Гб вже не актуальні. Чому?

Ви вже помітили, що зараз майже неможливо знайти смартфон із пам'яттю 16 Гб? Багато хто з виробників робить мінімум...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -