Реклама

Перераховано програми, які можна вимкнути на смартфоні Xiaomi

Останні Новини

Кожен з нас, я впевнений, ставиться до свого гаджета обережно та піклується про нього. Так вам не почулось, наші смартфони часто засмічуються певними програмами, які варто між іншим видаляти, тим самим ви зможете покращити роботу вашого смартфона. Звичайно, стандартні програми неможливо видалити, але щоб вони не тормозили процес, їх варто вимикати. От сьогодні ми з вами з’ясуємо, як правильно продовжити життя свого гаджета.

На моделях від Xiaomi, не важко видаляти програми, і є два перевірених, а головне безпечних варіанти.

Перше, що потрібно, це зайти в "Налаштування", потім натиснути "Додатки та повідомлення", переходимо у "Всі програми", потім з'явиться вікно в якому ви віднайдете потрібну програму, і просто натиснете "Вимкнути програму".

Цікаво: В 2022 році Xiaomi збираються вкладати рекордну суму в смартфони преміум сегменту.

Також, є певні випадки коли функція "Вимкнути програму" не працює, або ж відсутня, тоді ми робимо інші дії: в "пошуку налаштування" варто знайти кнопку "зміна системних налаштувань", далі обираємо "Всі програми" і зі списку який з'явиться перед вами потрібно визначити непотрібні.

Є ще один варіант розвитку подій. Наприклад, зробити все через програму Activity Launcher. Бажано перед тим як використовувати її очистити кеш, або ж звільнити пам'ять якимось іншим чином.

Що ми робимо, для початку завантажуємо програму на наш смартфон і відкриваємо її. Обираємо "Останні дії" та натискаємо "Всі дії". Зі списку, який перед вами з'явиться варто натиснути "Всі програми", а от тоді оберете непотрібну програму, яка підлягає відключенню, і просто натиснете "Вимкнути".

Ось так просто ви зможете прискорити роботу пристрою від Xiaomi, а от як не відключити програму, яка може бути корисною!? Я надам вам список програм, які можна вимкнути без шкоди для телефона.

Без сумнівів можна вимикати все, що належить до Google сервісів, окрім самого Google (Книги, You Tube, Фільми, Музика і інше); непотрібні програми такі як Msa, Man, Analytics; і звичайно ж що всі програми, які встановлені через Play Market також можна вимикати.

Якщо комусь не подобається версія калькулятора, або ж календаря, то є рішення і цієї проблеми. Ви з легкістю можете видалити або вимкнути стандартний варіант, і встановити собі більш зручний та новий.

Взагалі є багато програм, які можна прибрати. Погода, наприклад, в будь-який момент її можна подивитися і в інтернеті, а сама програмка на мою думку лише займає купу місця. Соціальні мережі, наприклад, Instagram, Facebook, Twitter і багато інших. Не розумію тих людей, які зареєстровані в кожній з них, адже вони займають половину пам'яті всіх програм.

Є безліч програм, які можна прибрати, але тільки вам вирішувати корисні вони чи ні, адже усі ми різні, і хтось любить програми для водіїв, автосервісів та відеореєстраторів, а хтось обожнює фільми, і просто жити без них не може. Деякі люди, уявіть собі люблять дивитися погоду саме через стандартну програму, а комусь цікаві якісь там китайські розважальні програми чи ігри.

Цікаво: Названо простий спосіб прискорення смартфонів Xiaomi.

Майте завжди свою думку щодо оформлення свого гаджета потрібними програми, і пам'ятайте, що не всі програми можна вимкнути, або ж видалити. Піклуйтеся про свій смартфон і він служитиме вам ще досить таки довго.

Також нещодавно ми розповідали для чого створений GetApps на смартфонах Xiaomi та що з ним робити.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Смартфон Samsung Galaxy S21 5G отримає покращену надширококутну камеру

Інсайдер, відомий в Twitter під ніком Ice Universe, опублікував подробиці про камеру смартфона Samsung Galaxy S21 5G. Як він...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -