Реклама

Перші живі зображення смартфона Redmi K40

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні в мережі були опубліковані перщі живі зображення смартфона Redmi K40. Вони дозволяють розглянути пристрій з обох сторін.

Незабаром після проведення саміту Qualcomm Snapdragon, який відбувся 1 грудня, керівник Redmi Лу Вейбінг (Lu Weibing) оголосив, що Redmi буде однією з перших компаній, які випустять смартфони на базі однокристальної системи Snapdragon 888.

Чутки про те, що Redmi K40 позбудеться фірмової висувною селфі-камери, яка була у попередників, підтверджуються на фотографії. Смартфон оснащений фронтальною камерою, яка врізана в центральну верхню частину дисплея.

Redmi K40 повинен отримати плоский, як видно на фотографії, РК-екран і акумулятор ємністю 4500 мА • год. Також фотографія демонструє новий дизайн задньої панелі, зокрема, блок основної камери, який включає чотири датчика зображення.

Redmi K40 можуть представити в кінці грудня або вже на початку січня. Як ми вже повідомляли, Redmi не хоче йти по шляху Xiaomi і піднімати ціну своїх флагманів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Почему украинцам звонят с неизвестных номеров и молчат в трубку

Стаття доступна українською...В последнее время участились случаи, когда украинцам звонят с неизвестных номеров и молчат в трубку, или же...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -