Реклама

Redmi випустить дешевого флагмана на базі Snapdragon 888

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що компанія Redmi випустить дешевого флагмана на базі Snapdragon 888. Лу Вейбінг (Lu Weibing), президент Xiaomi China і генеральний менеджер бренду Redmi, заявив, що Redmi разом з Xiaomi випустять перші смартфони, які будуть оснащені флагманської однокристальної системою Qualcomm Snapdragon 888.

Він процитував повідомлення, яке раніше залишив в соціальній мережі Weibo генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun). У цьому повідомленні, нагадаємо, йшлося про те, що першим смартфоном на базі мобільної платформи Qualcomm Snapdragon 888 стане Xiaomi Mi 11.

До речі, тут варто уточнити: Redmi також стане першим виробником, який випустить смартфон на базі Qualcomm Snapdragon 888.

Лу Вейбінг

Який смартфон насправді вийде першим, ми дізнаємося на початку наступного року. Згідно з правилами найменування серії старших смартфонів Redmi, флагман наступного покоління повинен називатися Redmi K40 Pro.

Redmi K20 Pro і Redmi K30 Pro, випущені раніше, були оснащені висувною фронтальною камерою. Цілком можливо, що в Redmi K40 Pro буде знову використовувати це рішення.

Варто відзначити, що Xiaomi вже продемонструвала технологію підекранної камери третього покоління, масове виробництво повинне початися в першому кварталі. Redmi K20 Pro і Redmi K30 Pro були найдешевшими телефонами на Snapdragon 855 і Snapdragon 865 на момент виходу, тому Redmi K40 Pro також може стати найдешевшим телефоном на базі Snapdragon 888.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

SourceWeibo
Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Honor представили бездротові навушники CHOICE

Раніше, минулого місяця, компанія Honor представили нову лінійку ґаджетів, яка отримала назву CHOICE. Як повідомляється, сьогодні на території ЄС,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -