Реклама

Play Market забирає заряд акумулятора. Як це виправити?

Останні Новини

Користувачі смартфонів постійно потребують різні програми, ігри, додатки і т.д. Все це не потрібно шукати в інтернеті та скачувати, для цього існує програма, яка автоматично встановлена на кожному телефоні з операційною системою Android. Кожен знайомий із нею – це Play Market.

Цікаво: Відомо, чи варто користуватися магазином додатків Play Market чи краще шукати альтернативу.

Здавалося б, звичайний магазин додатків служить лише для завантаження потрібних програм, але справа в тому, що він забирає заряд акумулятора. Нижче ви зможете ознайомитись із діями, після виконання яких, ваш телефон буде працювати без підзарядки довше.

Play Market намагається максимально захистити кожного свого користувача від вірусів та інших проблем. Для цього в саму програму встановлений захист. Є додаткові функції, які працюють у фоновому режимі постійно. Вони і розряджають телефон.

Для того, щоб зберегти заряд батареї, варто відключити функцію "Допомогти покращити захист". Це робиться безпосередньо в самій програмі. Ви переходите в верхньому правому кутку у свій профіль, далі відкриваєте "Керування програмами та пристроєм" і обираєте "Play захист". Після цього ви побачите потрібний розділ "Допомогти покращити захист". Цю функцію потрібно відключити і все, батарея буде набагато довше тримати свій заряд.

Ще один спосіб продовжити роботу смартфона, це відключити перевірку додатків при установці. Це також робиться у налаштуваннях.

Цікаво: Особливості Google Play Market, які пришвидшать пошук цікавих додатків.

Після застосування двох цих способів ви точно помітите як ваш смартфон почав довше працювати без підзарядки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо можливості месенджера Viber, про які не всі знають та які стануть Вам у нагоді

Viber, WhatsApp, Telegram та інші месенджери щільно увійшли в наше життя та стали частиною онлайн-спілкування. Яка з двох форм...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -