Реклама

Представлено 5G смартфон для читання книг і не тільки

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Якщо ви любите використовуватися смартфон для читання електронних книг, то ця новинка може вас зацікавити. Сьогодні було представлено 5G смартфон для читання книг і не тільки.

Представлено 5G смартфон для читання книг і не тільки

Компанія Hisense представила в Китаї пристрій «Hisense 5G reading mobile phone A7» – цілком собі сучасний смартфон під управлінням Android 10 і підтримкою 5G, але замість звичайного РК-екрану в ньому використовується дисплей E Ink.

Представлено 5G смартфон для читання книг і не тільки

Hisense A7 побудований на однокристальній платформі Unisoc Tiger T7510, в складі якої значиться восьмиядерний CPU (чотири ядра Arm Cortex-A75 частотою 2,0 ГГц і ще чотири Cortex-A55 частотою 1,8 ГГц), графічний процесор PowerVR GM9446 і baseband-процесор Ivy V510 з підтримкою мереж 5G SA і NSA. Unisoc Tiger T7510 використовується в ряді інших смартфоном для китайського ринку, так що зовсім вже рідкісною цю платформу не назвати.

Представлено 5G смартфон для читання книг і не тільки

Дисплей E Ink характеризується діагоналлю 6,7 дюйма і щільністю пікселів 300 на дюйм. Виробником передбачено чотири режими роботи екрану: динамічний (з підвищеною чутливістю), класичний (як у електронної книги), «відбілювання» (з підвищеною контрастністю, коли темні тони стають темнішими, а світлі – світліше) і темний режим з підсвічуванням для читання вночі. Додаткова зручність для любителів читання – сторінки можна перегортати клавішами гучності.

Якщо дивитися на Hisense A7, як на електронну книгу, то обсяги пам'яті просто величезні: 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам'яті. Крім встановленої Android 10 є ще пара камер (фронтальна використовується для розблокування по обличчю), порт USB-C, стандартне гніздо для навушників, якісний ЦАП AK4377.

Про автономність роботи нічого не говориться, але поєднання екрану E Ink і акумулятора ємністю 4770 мА · год дозволяє сподіватися на 3-4 дні автономності в звичайному режимі. Підтримується і швидка зарядка - потужністю 18 Вт. Hisense A7 вже можна купити в Китаї за $ 305.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Браузер Internet Explorer виноват во множестве хакерских атак

Стаття доступна українською...Сегодня стало известно, что браузер Internet Explorer виноват во множестве хакерских атак. В большом открытии исследователи безопасности...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -