Реклама

Представлено ​​розумні двері за $ 3000 для домашніх тварин

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Виробником розумних гаражних воріт Chaimberlain було представлено ​​розумні двері за $ 3000 для домашніх тварин – myQ Pet Portal. Це високотехнологічний отвір у вхідних дверях для домашніх тварин, що відкриває доступ всередину тільки при наявності цифрового ідентифікатора.

Представлено ​​розумні двері за $ 3000 для домашніх тварин

Багато власників домашніх вихованців встановлюють в приватних будинках спеціальну вхідні двері з отвором. Це дозволяє тваринам виходити на вулицю, коли їм захочеться. Однак в таких випадках ніхто не застрахований від проникнення єнотів і інших непроханих гостей. Розробка Pet Portal готова вирішити ці проблеми, пропонуючи установку розумної системи з автоматичним запірним механізмом.

Ціна таких дверей становить значні $ 3000, що чимало з огляду на необхідність зробити дірку у вхідних дверях, а також найняти фахівця для установки механізму. Пристрій оснащений двосторонньої 1080р-камерою з аудіозв’язок і системою безпеки, яка виключає потрапляння в будинок сторонніх. Двері сумісна з голосовим помічником «Google Асистент», що дозволяє інтегрувати її з системою розумного будинку.

Виробник заявляє, що Pet Portal підійде собакам від 4,5 до 41 кг. У комплекті з дверима йде спеціальний датчик на нашийник. Коли вихованець підходить до «порталу», власник отримує повідомлення на смартфон і може через фірмовий додаток відкрити дверцята. У програмі також можна зв'язатися з псом або включити звуковий сигнал, щоб було простіше його відшукати.

Представлено ​​розумні двері за $ 3000 для домашніх тварин

Якщо покупець вирішить замовити комплект зі скловолокна, то йому доведеться заплатити $ 3699. А ось алюмінієві двері з каркасом з дерева обійдуться і зовсім в $ 4499. Все необхідне для установки є в комплекті. Продажі стартують навесні 2021 року.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Huami розробляє нову ОС та мікросхему для розумних годинників

Якщо вам цікаво, чому Huami повільно оголошує про новинки цього року, ми думаємо, що знаємо чому. Виявляється, Huami розробляє нову ОС та...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -