Реклама

Продемонстровано ефективність нового чіпсета Apple A14 Bionic

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні була опублікована інформація на Geekbench, де продемонстровано ефективність нового чіпсета Apple A14 Bionic , який буде представлений у майбутньому iPhone. Цей чіпсет буде і в нових планшетах iPad Air.

Процесор A14 забезпечує потужну одноядерну продуктивність – оцінка 1583 балів приблизно на 18% вища, ніж у A13 в iPhone 11 Pro. Що важливо, це також значно випереджає попередні показники, які ми чули про Snapdragon 875 (1159 балів) та Exynos 1000 (1159 балів).

Тим часом у багатоядерному тесті пристрій, оснащений A14, опублікував оцінку 4198, що приблизно на 20% перевищує результати iPhone 11 Pro. Це орієнтир наступної багатоядерної цифри Exynos (4250 балів) і трохи вище, ніж Snapdragon на 2021 рік (4090 балів) – ще раз за умови, що чутки про цифри правильні.

IPad Air для 2019 року працював на тому ж чіпсеті, що і поточний iPhone XS, і показники порівняльних показників між ними дуже схожі. Ми сподіваємося, що це буде так само з iPhone 12 цього року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

З’явились реальні фотографії Huawei Enjoy 20

На сайті Weibo з’явились реальні фотографії Huawei Enjoy 20, відповідно до яких, можна поговорити і про деякі його характеристики. Отже,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -