Home Новини сучасних технологій Програміст запустив гру Pokemon Red на аватарі в Twitter

Програміст запустив гру Pokemon Red на аватарі в Twitter

0

Спроби колективно зіграти в одну і ту ж гру – одна з улюблених забав геймерів нового покоління. Зазвичай такі заходи проходять на платформах на зразок Twitch, але один програміст запустив гру Pokemon Red на аватарі в Twitter. Програміст Костянтин Льетар вирішив запустити подібний івент на своїй сторінці в Twitter. Замість дисплея для Pokemon Red він використовував свій аватар.

Система гри досить проста: гравці залишають коментарі в Twitter з пропонованими командами – кожні 15 секунд автоматично вибирається найпопулярніший варіант. Творець такоъ незвичайної розваги вже неодноразово перезапускав Pokemon, щоб додати нові функції. Він також відкрив спеціальний канал в Discord, щоб геймерам було простіше координувати дії.

Pokemon відмінно підходить для подібних колективних сесій завдяки покрокової бойової системі, але особливо захоплені геймери напевно спробують пройти подібним чином і класичну DOOM. Зрештою, цей шутер вже побував, здається, на всіх пристроях і платформах, які тільки можна уявити.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version