Реклама

Realme представили смартфон Realme 7i

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Минулого тижня, Realme представили смартфон Realme 7i в Індонезії поряд з Realme 7. Свіжа інформація, якою ділиться індійський спеціаліст, показує, що Realme 7i дебютує в Індії найближчим місяцем. Також він поділився варіантами та кольоровими версіями Realme 7i для Індії.

Відомо, що Realme 7i буде доступним в Індії в жовтні у двох варіантах, таких як 4 ГБ оперативної пам’яті + 128 ГБ пам’яті та 6 ГБ оперативної пам’яті + 128 ГБ пам’яті. В Індонезії китайська фірма продає Realme 7i в одній версії з 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ пам’яті з ціною 217 доларів. Новий витік інформації не містить інформації про ціни на Realme 7i для Індії.

Realme представили смартфон Realme 7i

Очікується, що Індія отримає Realme 7i у кольорах Fusion Green та Fusion Blue. Здається, це ті самі кольорові варіанти, що продаються як Aurora Green та Polar Blue в Індонезії.

Технічні характеристики Realme 7i

Realme 7i має 6,5-дюймовий IPS-РК-дисплей із прорізним дизайном. Він пропонує роздільну здатність HD + 720 х 1600 пікселів, співвідношення сторін 20: 9 і частоту оновлення 90 Гц. Набір мікросхем Snapdragon 662 присутній під капотом Realme 7i. SoC поєднаний з LPDDR4x RAM та UFS 2.1.

Він має фронтальну камеру 16-мегапіксельну, а задня оснащена 64-мегапіксельною+ 8-мегапіксельною (ультраширокоформатною) + 2-мегапіксельною (макро) + 2-мегапіксельною (чорно-біла) системою чотирьох камер. У телефоні є акумулятор на 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки 18 Вт.

Будемо очікувати на реліз в Україні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Що являє собою драйвер та які його функції?

Якщо ви часто стикалися із поняттям "драйвер", але не знаєте що це і для чого створене, то наступна інформація...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -