Реклама

Розкрито деталі нового флагманського смартфона від Motorola

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

У базі сертифікації 3С з’явився смартфон Motorola Edge 30 Ultra із номером моделі XT2201, відповідно до чого розкрито деталі нового флагманського смартфона від Motorola.

Очікується, що смартфон Motorola Edge 30 Ultra надійде із 6,67-дюймовим OLED-дисплеєм. Роздільна здатність екрана буде Full HD+, підтримуватиме HDR10+, а частота оновлення становитиме 144 Гц. Працюватиме смартфон на процесорі від Qualcomm з номером моделі SM8450.

Поставлятиметься Motorola Edge 30 Ultra із двома варіантами оперативної пам’яті LPDDR5 – 8 Гб та 12 Гб. Внутрішня пам’ять також буде у двох варіантах – 128 Гб та 256 Гб. Операційна система - Android 12.

Основна камера смартфона потрійна із датчиками – 50 Мп + 50 Мп + 2 Мп. Фронтальна камера – 60-мегапіксельна із підтримкою відео в 4К. Акумулятор буде ємністю 5000 мАг із підтримкою швидкої зарядки 68 Вт. Такий тип зарядки повинен забезпечити заряд акумулятора за 35 хвилин. З додаткових функцій смартфон отримає Bluetooth 5.2, 5G, Wi-Fi 6, стереодинаміки та рейтинг IP52.

Також нрещодавно Motorola представила нову технологію зарядки смартфонів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названы основные различия между режимами “Без звука” и “Не беспокоить” на смартфоне

Стаття доступна українською...Во многих владельцев смартфонов, смартфоны обычно работают в беззвучном режиме, поскольку сейчас на смартфон приходит большое количество...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -