- Реклама-
Home Новини сучасних технологій Розкрито дизайн бездротових навушників EarFun Air Pro 3

Розкрито дизайн бездротових навушників EarFun Air Pro 3

0
28
Розкрито дизайн бездротових навушників EarFun Air Pro 3

Бездротові навушники EarFun Air Pro 3 помічені на одному із сайтів сертифікації, де було розкрито їх дизайн та деякі характеристики. З’явились навушники в базі FCC і є продовженням лінійки навушників Air Pro. Найперше, що розкривають нам дані з сайту сертифікації – це наявність у Air Pro 3 ANC, тобто активного шумозаглушення. Присутня в навушниках буде і адаптивна підтримка Qualcomm aptX.

Щодо дизайну, то EarFun Air Pro 3 отримають силіконові наконечники, кнопку на ніжках, яка керуватиме музикою, дзвінками, тощо. Верхня частина навушників буде дещо скошена, що повинно забезпечити краще прилягання їх до вуха. Футляр, який йтиме в комплекті, отримає прямокутну форму та заокруглені кути.

З інших характеристик, EarFun Air Pro 3 отримає підтримку Bluetooth 5.3, будуть сумісні і з Android, і з iOS. Ємність батареї футляра буде 520 мАг, а кожного навушника – 54 мАг.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS