Реклама

Названо випадки, коли краще вимкнути інтернет на смартфоні

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Якщо ви активний користувач смартфона, то велика ймовірність, що більшість його функцій завжди активні. Це цілком логічно для тих функцій, якими часто користуються і нелогічно для тих, якими практично не користуються. Зараз же, ми поговоримо про інтернет на смартфоні, а саме буде названо випадки, коли краще вимкнути інтернет на смартфоні.

Почнемо напевно з того, що в більшості користувачів смартфонів, на смартфоні завжди ввімкнений мобільний інтернет або ж Wi-Fi. Це також зрозуміло, враховуючи, що майже всі активно користуються месенджерами, соціальними мережами та схожими додатками з яких часто приходять важливі сповіщення. Знову ж таки, є такі ситуації, коли мобільний інтернет або Wi-Fi краще вимикати на смартфоні.

Економія трафіку

Напевно це одна з основних причин, чому варто інколи вимикати мобільний інтернет на смартфоні. Особливо це актуально тоді, коли у вас обмежена кількість тарифних ГБ і ви бажаєте скористатися ними тоді, коли вони будуть дійсно необхідними. Не забувайте, що месенджери та соціальні мережі найбільші пожирачі трафіку. Якщо ви перебуваєте вдома, то вже краще користуйтесь Wi-Fi, ніж мобільним інтернетом.

Економія заряду акумулятора

Ще одна причина для вимкнення інтернету. Вона схожа до попередньої, але з відмінністю в тому, що активне 4G дійсно виснажує акумулятор швидше, ніж навіть Wi-Fi. Особливо це актуально в тих випадках, коли якість зв'язку у вашому регіоні бажає кращого.

Підозра на злом

Якщо ви помітили, що смартфон почав поводитися дивно, тобто перегріватися, перезавантажуватися самовільно, вимикатися, повільно працювати і навіть підвищилися витрати інтернет-трафіку, то варто вимкнути як мобільний інтернет, так і Wi-Fi. Причина очевидна, якщо зловмисники заволоділи вашим смартфоном, то їм необхідно передавати отриману інформацію, а з відсутнім інтернетом в них виникнуть серйозні складнощі.

Відпочинок від сповіщень

Можливо це і не найважливіша причина, але вона також варта того, щоб періодично вимикати інтернет на смартфоні. Таким чином, ви зможете деякий час відпочити від соціальних мереж, месенджерів і потоку новин.

Також нещодавно було дано 4 рекомендації, які продовжать термін служби вашого смартфона.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Бренд Oppo запускає свою глобальну спільноту для користувачів

Бренд Oppo святкує своє 18-річчя та в честь цього запускає свою глобальну спільноту для користувачів - Oppo Global Community....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -