Home Новини сучасних технологій Розповідаємо, як знайти ліхтарик на Apple iPhone

Розповідаємо, як знайти ліхтарик на Apple iPhone

0

Якщо ви хочете прояснити деякі речі, вбудований у ваш iPhone ліхтарик — чудове місце для початку. Ось як знайти й увімкнути ліхтарик на iPhone лише кількома дотиками.

Як включити ліхтарик в центрі управління

Усі моделі Apple iPhone, виготовлені за останні роки, мають функцію ліхтарика, яка використовує світлодіодний спалах із камери на задній панелі телефону для освітлення простору навколо вас. Найпростіший спосіб керувати цим ліхтариком на всіх моделях iPhone – це використовувати Центр керування , який є спеціальним екраном швидкого доступу, який дозволяє швидко перемикати або змінювати налаштування. Однак спосіб доступу до Центру керування залежить від моделі iPhone.

Щоб відкрити Центр керування на iPhone SE (або iPhone 8 і нижче), проведіть одним пальцем вгору від нижнього краю екрана. Щоб відкрити Центр керування на пристроях iPhone з Face ID (iPhone X і новіших версіях), проведіть одним пальцем вниз від верхнього правого кута екрана.

Цікаво: Як поділитися своїм місцезнаходженням на Apple iPhone.

Коли з’явиться Центр керування, знайдіть піктограму ліхтарика в нижній частині екрана. Торкніться один раз, щоб увімкнути ліхтарик.

Порада: якщо ви не бачите значка ліхтарика в Центрі керування, перейдіть до Налаштування > Центр керування та торкніться «Ліхтарик» у списку, щоб додати його .

Щоб вимкнути ліхтарик, знову торкніться того ж значка в Центрі керування. Крім того, ви можете керувати яскравістю ліхтарика , торкнувшись і утримуючи піктограму ліхтарика, доки не з’явиться повзунок.

Як увімкнути ліхтарик на екрані блокування iPhone

Для iPhone з Face ID — тобто iPhone X, XR, XS, 11, 12, 13 і новіших версій — ви можете використовувати спеціальний значок на екрані блокування, щоб перемикати ліхтарик. Для цього натисніть і утримуйте піктограму ліхтарика, поки не засвітиться індикатор.

Щоб вимкнути його, знову натисніть і утримуйте значок ліхтарика на заблокованому екрані. Коли світло вмикається або вимикається, ви на мить відчуєте тактильний зворотний зв’язок, щоб повідомити про це.

Цікаво: 12 прихованих функцій iMessage для iPhone, про які ви, ймовірно, не знали.

Існують також більш креативні способи ввімкнути ліхтарик, наприклад за допомогою функції Back Tap, щоб увімкнути та вимикати його кількома натисканнями. Незалежно від того, як ви керуєте ліхтариком, добре знати, що ви можете швидко знайти шлях у темряві, коли вам це потрібно. 

Цікаво: Як пересилати текстові повідомлення на Apple iPhone.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version