Реклама

Розробники Cyberpunk 2077 почали повертати кошти незадоволеним клієнтам

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В компанії CD Projekt RED розповіли про кількість проданих копій своєї рольової гри Cyberpunk 2077, а також розкрили деякі інші цікаві цифри, пов’язані з проблемною грою.

За оцінками компанії, зробленої на базі інформації від дистриб’юторів, до кінця 2020 року було продано понад 13,7 мільйона копій Cyberpunk 2077 на всіх платформах. Велика частина припала на цифрові покупки, які склали 73% продажів. 56% покупців вибрали версію для ПК / Stadia, 28% припало на PlayStation 4, ще 17% забезпечили власники Xbox One. Дохід склав близько 316 млн доларів.

Після невдалого запуску Cyberpunk 2077 компанія CD Projekt запропонувала клієнтам повернути гру і отримати назад гроші в рамках програми Help Me Refund. За заявою компанії, всього близько 30 000 копій були повернуті за підсумком, при цьому компанії вся програма відшкодування обійшлася в 2,23 мільйона доларів.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Стартують попередні замовлення на обмежений випуск OnePlus 8T Cyberpunk 2077

Одразу після запуску нового смартфону OnePlus 8T, було оголошено, що з 4 листопада 2020 року стартують попередні замовлення на...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -