Реклама

Samsung поліпшила камеру Galaxy Note20 Ultra

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.


Samsung поліпшила камеру Galaxy Note20 Ultra. Також підвищена стабільність роботи буфера обміну і власного інтернет-браузера Samsung.

Користувачі Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G підтверджують, що вони отримали свіже оновлення програмного забезпечення, яке приносить ряд поліпшень, а також підвищує безпеку флагманського смартфона південнокорейської компанії.

В журналі змін говориться про те, що після поновлення буде покращена робота основної камери, також підвищена стабільність роботи буфера обміну і власного інтернет-браузера Samsung. Крім того, розробники підвищили загальну стабільність роботи смартфона.

До складу даного програмного забезпечення також була включена вереснева латочка системи безпеки операційної системи, яку вже отримали всі актуальні флагмани, навіть старенькі Galaxy S8 і Galaxy S8 +, випущені на ринок більше трьох років тому. Розмір оновлення складає всього 359 МБ, воно поширюється поетапно в різних регіонах світу.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Чому вважається, що Android-смартфони підходять тільки малозабезпеченим

В наш час вже важко когось здивувати щодо можливостей певних гаджетів, адже кожна компанія конкурує одна з одною все...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -