- Реклама-
Home Новини сучасних технологій Samsung представить найдешевший 5G смартфон

Samsung представить найдешевший 5G смартфон

0
116
Samsung представить найдешевший 5G смартфон

Останні тижні дуже насичені на патенти та нові чутки стосовно смартфонів Samsung. Ми вже знаємо, що до релізу готуються такі смартфони як Galaxy Note 20, Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Fold 2, Galaxy A51s, Galaxy M31 та Galaxy Fold Lite. Також раніше були показані патенти нових смартфонів, серед яких виявився смартфон з шістьма камерами та смартфон – розкладушка з унікальним дизайном. Відповідно й не дивно, що вони займають перше місце по випуску смартфонів з підтримкою 5G, враховуючи, що всі флагмани отримали таку підтримку.
Сьогодні ж з’явилася інформація, що Samsung представить найдешевший 5G смартфон, який може вийти вже на початку наступного року.

Samsung представить найдешевший 5G смартфон
На зображенні Galaxy A41

Виявляється, що вони розпочали виробництво нового смартфона із сімейства Galaxy A (як відомо, вони відносяться до бюджетних) з технічною назвою SM-A426. На міжнародному ринку він повинен бути представлений як Galaxy A42 5G.
Відомо, що він буде постачатися як з підтримкою 5G так і без ( LTE версія). Також відомо, що смартфон отримає 128ГБ внутрішньої пам’яті та буде доступним в трьох кольорах: сірому, чорному та білому.

В ранніх чутках немає детальних характеристик, але до кінця цього року вони повинні вже з’явитися. Будемо слідкувати за інформацією.

Рекомендуємо: Samsung готується до презентації нових товарів.

Джерело: sammobile

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS