Реклама

Samsung розказали, що можна робити із їхніми старими смартфонами

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

В рамках виставки CES 2021 Samsung розказали, що можна робити із їхніми старими смартфонами і анонсували нову програму Galaxy Upcycling at Home. Передбачається, що вона дозволить продовжити життя застарілим смартфонам, перетворивши їх в няньки і всілякі пристрої інтернету речей.

Ще в 2017 році Samsung оголосила про початок роботи програми Galaxy Upcycling, суть якої полягала в «перепрофілювання» деяких смартфонів після закінчення їх терміну служби заради зменшення забруднення навколишнього середовища. Наприклад, ряд апаратів отримали друге життя в якості портативних пристроїв для перевірки зору. Ще більш масштабною стане Galaxy Upcycling at Home.

Samsung повідомляє, що смартфони серії Galaxy, порошаться на полицях шаф, можна буде повернути в стрій. Наприклад, їх легко перетворити в радіоняню, використовувати для спільної роботи з Samsung Knox або інтернету речей. Не виключається можливість спостереження за будинком або тваринами.

«Нова програма переосмислює життєвий цикл старого телефону Galaxy і пропонує споживачам варіанти того, як вони можуть змінити свій пристрій для створення безлічі зручних інструментів», - заявляють представники південнокорейської компанії. Samsung планує випустити оновлення ПЗ для цілого ряду смартфонів, проте поки немає ні списку, ні підтримуваних функцій. Також немає ніякої інформації про терміни старту програми Galaxy Upcycling at Home.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Очікується запуск автомобільного смарт-екрану Huawei

Сьогодні, в мережі почала ширитись інформація про те, що очікується запуск автомобільного смарт-екрану Huawei. Даний екран буде оснащений системою...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -