Реклама

Samsung розробляє смартфон-свисток і смартфон-гармошку

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація, що компанія Samsung розробляє смартфон-свисток і смартфон-гармошку. Samsung Display, дочірня компанія Samsung, розіслала по каналах ЗМІ парочку зображень, на яких показані два напрямки розвитку екранів для нових смартфонів і планшетів південнокорейського виробника.

Samsung розробляє смартфон-свисток і смартфон-гармошку

Перший смартфон в складеному стані нагадує Samsung Galaxy Fold, але при розкритті з’ясовується, що його екран може згинатися не в одному, а в двох місцях. Він має два відповідних шарніра, чутки про подібні смартфонах від різних виробників давно бродять по мережі, тому випуск такого смартфона від лідера ринку здається цілком логічним.

При розкритті площа екрану збільшується приблизно в три рази, що дозволяє перетворити смартфон в більш повноцінний аналог планшета і отримати велику площу для перегляду і редагування контенту.

Samsung розробляє смартфон-свисток і смартфон-гармошку

Другий пристрій, показане на тизер-зображенні, є смартфоном-свистком, екран якого може скручуватися в трубочку, коли гаджет не використовується. Однак в робочому стані користувачі отримають досить солідний дисплей, на якому знайдеться місце для великої екранної клавіатури.

Можливо, Samsung представить відповідні прототипи вже на початку наступного року на прес-конференції, присвяченій анонсу лінійки Galaxy S21.

Читайте також: Опубліковані зображення найдоступнішого 5G смартфона Samsung Galaxy A32

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Представлений новий варіант пам’яті для Realme 6

Сьогодні був представлений новий варіант пам’яті для Realme 6 та Realme X2. Доступним стає така комплектація у Індії. І...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -