Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Що робити, якщо банкомат Приватбанку не повернув вам картку

Що робити, якщо банкомат Приватбанку не повернув вам картку

0

Бувають такі випадки, коли банкомат ПриватБанку забирає вашу картку, але не повертає її назад. Деякі люди починають хвилюватися в такі моменти і не знають що робити. Саме для таких випадків майстри із контактного центру створили спеціальну інструкцію.

Самий робочий спосіб витягнути вашу картку – це натиснути і тримати кнопку “Скасувати” протягом трьох- п’ятьох хвилин. Після цього банкомат ПриватБанка дасть можливість вам все відмінити і вернути картку. Просто натисніть на клавішу “Так”, але ні в якому разі не відпускайте “Скасувати”. Зробивши все правильно, банкомат миттєво поверне її вам.

Цікаво: Названо причини, чому банкомат не видає гроші.

Якщо ж це не допомогло, то слід спробувати ще декілька способів, якы можуть стосуватися не тільки банкоматів ПриватБанку:

Аналізуйте ситуацію, чому ваша картка застрягла у банкоматі. Якщо ви знаходитесь за кордоном, то може бути таке, що у цій країні не підтримується чотиризначний пін-код. Також буває така ситуація, коли зловмисники провели над банкоматом певні махінації, які змусили його робити повільніше або видавати вашу картку не повністю (наприклад, ваша картка може трішки виїхати, що ви її навіть і не побачите).

Якщо банкомат не видає вашу картку назад, то трохи зачекайте. Бажано від 5 до 10 хвилин. За цей час банкомат може автоматично все відмінити, тим самим поверне її.

Зателефонуйте банку, який випустив банківську картку ( на 3700 для ПриватБанку), що застрягла і заблокуйте її. Чи зв’яжіться з компанією, яка його встановлювала, щоб вашу картку дістав майстер.

Коли ваша карта застрягла всередині банкомату, то слід запам’ятати, а краще записати таку інформацію як: дата, час, вулиця, де стався цей випадок, номер банкомату або як він виглядає, де саме розташований і так далі. Також ще бажано зробити фото банкомату і те, що знаходиться навколо нього.

Також нещодавно було названо основні причини, чому банкомат може не приймати гроші.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version