Реклама

Що робити із банківською карткою, яка давно лежить без діла?

Останні Новини

Можливо не в кожного, але у багатьох є банківські картки, якими ніхто не користується. Вони просто пиляться в гаманці чи на полиці вдома. Насправді, це не зовсім добре і може принести неприємності. Чому? Далі розповімо.

Якщо ви знаєте, що якась із карток вам більше не потрібна і не буде потрібна в майбутньому, то її краще відразу закрити. Справа в тому, що відсутність транзакцій не означає, що з картки не будуть зніматись гроші. Плату за обслуговування банк бере незалежно від того, чи людина користується карткою чи ні. Така ж сама справа і з кредитками. Буває так, що людина погасила всю заборгованість, але забула про останнє списання відсотків. Так картка лежить без діла, а кошти списуються.

Цікаво: Банківська картка застрягла в банкоматі або ви її там забули. Що робити і куди йти?

Для того, щоб не переплачувати за послуги або відсотки, варто не зберігати у себе картки, якими ви не користуєтесь. Але не спішіть їх викидати. Для того, щоб правильно закрити картку, варто спочатку перевірити її баланс. Після цього або витратити (зняти) всі гроші, або ж навпаки оплатити борг. Далі потрібно звернутись до відділення банку і спеціаліст повністю закриє рахунок.

Не забудьте попросити довідку про відсутність заборгованості. Це дуже важливо, щоб не виникло проблем в майбутньому. Після всіх цих дій, можна викидати картку. Її потрібно порізати так, щоб пошкодити магнітну стрічку і CVV-код.

Цікаво: Що не варто робити із банківськими картками після закінчення терміну придатності.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо Apple iPhone, который еще бьет рекорды продаж

Стаття доступна українською...Недавно, за несколько дней до официального финансового отчета Apple, исследовательская компания CIRP поделилась интересными данными о продажах...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -