Реклама

Смартфони на Android отримують нову корисну функцію

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Сьогодні надійшла інформація від XDA-Developers, що смартфони на Android отримують нову корисну функцію. Цьго року, в квітні, компанія Google почала розробку нової функції, яка отримала назву Flip to Silence. Суть цієї функції заключалася в тому, що можна заглушити вхідний дзвінок просто перевернувши смартфон екраном вниз (на рівній поверхності). Раніше, така зручна функція була доступна тільки для смартфонів Google Pixel, зараз же, її починають отримувати власники різних смартфонів на Android.

Зараз відомо, що таку функцію вже отримують власники смартфонів Essential Phone, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, iQOO 3, Redmi Note 5A, ASUS ZenFone 6 і POCO F1. Також XDA-Developers повідомляють, що таку функцію повинен отримати і OnePlus Nord.

Раніше, фірмовий додаток Google Phone отримували смартфони Pixel, смартфони з чистим Android (програма Android One) та смартфони від Xiaomi. Цього року, від серпня, цей додаток можуть встановити всі бажаючі.

Рекомендуємо: Оголошено Найменший В Світі Смартфон Із Android 10.

Джерело: XDA-Developer

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів

1 COMMENT

Реклама

Випадкові Записи

SpaceX відмінив запуск ракети Falcon 9

SpaceX знову затримав запуск 10-ї партії супутників “Star Chain”. Корпорація News Space Exploration Technology пояснила це тим, що їй...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -