Реклама

Смартфон Sony Xperia 5 II вийде в трьох кольорах

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Раніше ми повідомляли, що вже відомі технічні характеристики смартфона Sony Xperia 5 II. Сьогодні з’явилася інформація, що смартфон Sony Xperia 5 II вийде в трьох кольорах: чорний, сірий та синій. Такою інформацією поділився Еван Блас.

Смартфон Sony Xperia 5 II вийде в трьох кольорах

Як видно із зображення, Sony не сильно старалися над дизайном новинки і він не сильно відрізняється від свого попередника Xperia 5, який вийшов минулого року. Добре видно, що він отримав товсті рамки зверху та знизу і співвідношення сторін 21:9. На зворотній стороні видно марку ZEISS T. З правої сторони розмістився регулятор гучності та зчитувач відбитків пальців. Також Xperai 5 II отримав аудіороз’єм 3,5-мм, який був недоступний в попередній версії.

Нагадуємо технічні характеристики смартфона

Sony Xperia 5 II має 6,1-дюймовий OLED HDR + Full HD + дисплей зі швидкістю оновлення 120 ГГц та підтримкою частоти дискретизації 240 Гц. Він працює від Snapdragon 865 з 8 ГБ оперативної пам’яті та живиться від батареї на 4 000 мАг, яка підтримує швидку зарядку USB-C PD. Також доступний слот microUSB, для додаткового розширення пам’яті.

Система потрійної камери на зворотній стороні отримала: 12-мегапіксельну + 12-мегапіксельну (телефото) + 12-мегапіксельну (ультрашироку). Камери пропонують такі функції як: OIS, EIS, гібридний EIS / OIS, зйомка відео у форматі HD 480 кадрів в секунду та повільний запис 4K HDR. Стосовно фронтальної камери інформація відсутня.

Рекомендуємо: Визначена Дата Запуску Sony Xperia 5 II.

Джерело: Twitter

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

LG анонсувала Android 11 для смартфона LG Velvet

У ідеальному світі Android 11 вже буде доступний для кожного телефону, випущеного за останні 18 місяців. Але це повільний...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -