Реклама

У Китаї PlayStation 5 виявилася популярнішою iPhone 12 Pro Max

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

У Китаї PlayStation 5 виявилася популярнішою iPhone 12 Pro Max, ціна злетіла. Навіть дефіцитні товари можуть бути в дефіциті по-різному.

Це цікаве порівняння: і iPhone 12 Pro Max, і PlayStation 5 з’явилися в продажу практично в один і той же час на одному і тому ж ринку (в даному випадку – китайському). Обидва пристрої в дефіциті, але ігрова консоль виявилася в більшому дефіциті, ніж смартфон.

Мабуть, попит на PlayStation 5 набагато перевищує пропозицію. Настільки, що консоль не купити в Китаї. А ось iPhone 12 Pro Max купити можна, хоч це і важко. Одночасно сильно зросла вартість PlayStation 5: якщо сума замовлення в Гонконзі спочатку становить 3300 юанів або ті самі $ 500, то зараз вона доходить до 8000 юанів або $ 1210! На iPhone 12 Pro Max ціни так не ростуть.

Потрібно відзначити, що sold out PlayStation 5 зазначається у всіх країнах, де вже почалися продажі. Наприклад, на eBay підтверджені замовлення або реальні пристрої продають зараз за $ 800-2000. За оцінкою аналітиків, дефіцит PlayStation 5 триватиме до кінця року.

Читайте також: Додаток Apple TV доступний на Sony PlayStation 5.

Джерело

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо способи, якими можна захистити екран смартфона

Найвразливішим елементом будь-якого гаджета є екран. Саме його поверхня піддається найбільшим навантаженням та часто є жертвою необережного поводження. Якщо...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -