Home Новини сучасних технологій Бізнес новини Українці скаржаться на видачу неплатіжних купюр в ПриватБанку

Українці скаржаться на видачу неплатіжних купюр в ПриватБанку

0

Не так давно ми писали про те, що зараз в Україні активно розповсюджуються фальшиві гроші, які можна отримати навіть з банкоматів, хоча це й найменш ймовірний спосіб. Сьогодні ж надійшла інформація, що українці скаржаться на видачу неплатіжних купюр в ПриватБанку. Відповідний негативний відгук залишив незадоволений клієнт ПриватБанку, який потрапив в таку пастку і був змушений поділитися своєю неприємною історією. Традиційно, відгук був опублікований на сайті Мінфін. З оригінальним відгуком можете ознайомитися в кінці матеріалу.

Як повідомляє клієнт, в нього був депозит в ПриватБанку, термін якого завершився і він прийняв рішення частину з нього забрати і використати на покупку необхідних товарів. Одну частину коштів він поновив на депозит, а іншу частину отримав на касі у відділенні банку. В кінцевому результаті, клієнт не потратив кошти і вирішив повернути їх на депозит, але як виявилося, так легко поставити їх на депозит вже не вийде.

Причиною проблеми стало те, що у відділенні відмовлялися приймати готівку (американські долари) через те, що вони світяться в ультрафіолеті. Цікавим в даному випадку є те, що за словами клієнта, він ці ж долари отримав у відділенні і тоді, при видачі, нікого не хвилював факт того, що з ними щось не так.

Цікаво: Українцям розповіли, як припинити дзвінки з Приватбанку.

На запитання, що йому робити зараз, співробітники банку порекомендували тільки зателефонувати на 3700 і проконсультуватися за цим запитанням, щоб служба безпеки банку переглянула відео з камер спостереження або ж віддати кошти на експертизу, яка, за попередньою інформацією, може тривати більше місяця. На слова про те, що ця готівка була отримана в цьому ж відділенні, всі знизували плечима і все.

В кінцевому результаті, клієнт не знає що робити далі, оскільки у випадку, якщо банк їх визнає "не зовсім платіжними", то їх обміняють за зниженим курсом, а якщо ж взагалі не визнають їх, то клієнт не отримає ні копійки.

Сказати, що клієнт в паніці, це не сказати нічого, оскільки навіть отримуючи гривні або валюту у відділенні банку, ніхто не може гарантувати вам їх справжність, а це означає, що в будь-який момент, ви можете залишитися без грошей.

Цікаво: ПриватБанк відмовляється повертати гроші клієнту за подвійне списання.

Від нас можемо додати, що обмінюючи валюту на гривні, або ж купуючи її, добре перевіряйте отримані купюри і краще, якщо ви це будете робити у відділенні банку з проханням "просвітити" купюри через ультрафіолет. Таким чином, ви зможете уникнути таких неприємних і непередбачуваних ситуацій.

Українці скаржаться на видачу неплатіжних купюр в ПриватБанку

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version