Реклама

В чатах WhatsApp може бути доступна нова функція

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

WhatsApp, можливо, планує додати ще одну корисну функцію до свого додатка для чату.

Ця зміна додасть можливість проводити опитування у ваших групових чатах, задавати запитання та пропонувати до 12 потенційних відповідей для людей на вибір, щоб ви могли отримати уявлення про те, чому ваша група віддає перевагу.

Учасники чату зможуть голосувати або перевіряти результати, не висловлюючи власної думки.

Корисно: Розповідаємо, як завантажити нові наклейки для WhatsApp.

Ви також можете змінити порядок записів у параметрах, якщо хочете спробувати вплинути на чиїсь вибір (не те, щоб ви хотіли!).

Пошук — це функція, яку Мета запровадила у Facebook Messenger деякий час тому, тому це буде бажаним доповненням до WhatsApp, оскільки кількість груп організовує соціальні події, використовуючи свої параметри групового чату.

Навіть якщо ви підозрюєте, що ніколи не скористаєтеся опитуванням, це функція, яка не змінить ваше використання програми, а буде просто існувати у фоновому режимі, тому ми будемо шукати, коли це може бути насправді йти жити.

Зрештою, поки WhatsApp або Meta не зробить публічну заяву про це або не підтвердить, що це буде, все ще цілком можливо, що функцію можуть не додати до месенджера, або ж її реліз просто перенесуть.

Також нещодавно ми розповідали усе про WhatsApp, чого раніше ви могли не знати.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Apple запатентували новий колір для MacBook

Надійшла інформація, що Apple запатентували новий колір для MacBook. Вони подали заявку на патент на інтенсивне світлопоглинаюче матово-чорне покриття...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -