Home Новини сучасних технологій Бізнес новини В клієнта ПриватБанку шахраї викрали близько 1000 доларів

В клієнта ПриватБанку шахраї викрали близько 1000 доларів

0

Традиційно, продовжуємо стежити за відгуками клієнтів ПриватБанку, які, в більшості випадків, стосуються шахрайств та викрадення коштів з їхніх рахунків. Сьогоднішній випадок неприємний тим, що в клієнта викрали близько 1000 доларів (25 600 грн) з кредитної картки.

Дана неприємна ситуація трапилася з клієнтом ПриватБанку ще 13 лютого, коли вона побачила, що з її рахунку було переведено 25 600 грн на інший, невідомий їй, рахунок. Проблемою тут є не тільки сам факт викрадення, а ще й факт непідтвердження цієї фінансової операції за допомогою дзвінків або смс-сповіщень.

Цікаво: Названо алгоритм дій, якщо банкомат ПриватБанку не віддає банківську картку.

За словами постраждалої, того ж дня вона написала заяву у відділенні поліції та повідомила про шахрайство по відношенню до неї. Окрім цього, на наступний день,14 лютого, вона також повідомила про це й співробітників найближчого відділення ПриватБанку.

На жаль, в ПриватБанку відреагували на таке звернення не так, як того очікувала клієнт, оскільки їй там відмовили в прийнятті заяви на повернення коштів і аргументували це тим, що це не в їхній компетентності.

Окрім викрадення кредитних коштів, з'явилася цілком очевидна проблема із його поверненням, а саме до 25 березня, кредит потрібно закрити. Постраждалій цікаво, чому цей кредит не заморозять хоча б на період розслідування, для того, щоб виявити справжнього шахрая і змусити його повернути кредит і додатково компенсацію як для банку, так і постраждалої. Також клієнта цікавить, яким чином, без її відома, було підвищено кредитний ліміт на 35 тис грн (з 15 тис до 50 тис).

Цікаво: Українцям розповіли, що робити, якщо ПриватБанк змушує оформити нову банківську карту.

В ПриватБанку цю неприємність прокоментували цілком стандартно, тобто вони створили заявку на повернення коштів, яка буде виконана згідно правил міжнародної платіжної системи. Окрім цього, в банку повідомили про те, що як тільки слідство завершиться і буде виявлено зловмисника, всі кошти будуть повернуті на рахунок постраждалої та буде виконано перерахунок заборгованості, згідно рішення суду.

Як бачимо, клієнту, швидше за все, прийдеться особисто повертати заборгованість як мінімум до завершення слідства та до прийняття остаточного рішення судом, що по часі може зайняти далеко не один тиждень.

В клієнта ПриватБанку шахраї викрали близько 1000 доларів
Зображення: Оригінальний вдігук клієнта првиатбанку, в якого викрали 1000 доларів.

Також нещодавно стало відомо, що зловмисники продовжують блокувати картки Приватбанку та красти гроші з них.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version