Реклама

В Київстар попередили користувачів про можливі проблеми з деякими сервісами

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Цього тижня, а саме з 22.00 14 травня до 8.00 16 травня, компанія Київстар проводитиме оновлення своєї IT-системи. Про це компанія почала повідомляти своїх абонентів у вигляді смс-повідомлень, так як дане оновлення обмежить використання абонентами певних функцій. Основна ціль оновлення IT-інфраструктури полягає в покращенні обслуговування абонентів Kyivstar.

В Київстар попередили користувачів про можливі проблеми з деякими сервісами

І так, під час проведення технічних робіт проблем із здійсненням дзвінків, відправкою смс-повідомлень та користуванням мобільним інтернетом виникнути не повинно. Дані послуги працюватимуть у звичному режимі. А от неробочими можуть бути сервіси типу перевірки стану рахунку, підключених послуг, перевірка бонусів чи поповнення рахунку. Саме тому, компанія рекомендує здійснити усі необхідні вам операції із цими даними до початку технічних робіт.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Скандальна американська соцмережа Parler знову запрацювала

Скандальна американська соцмережа Parler знову запрацювала і відновила свою роботу після майже тижневої перерви. На головній сторінці сервісу Parler...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -