Реклама

В Lifecell розповіли, чому українці почали більше використовувати мобільного інтернету

Останні Новини

Мобільний оператор lifecell продовжує розширювати 4G покриття на території України. У березні 2021 року можливість користуванням 4G стало доступним ще в 661 населеному пункті, з них в 655 населених пунктах до 5 тис. осіб. Окрім цього, українці почали більше використовувати мобільного інтернету, зокрема абоненти Lifecell використали на 82% більше мобільного інтернет-трафіку порівняно з аналогічним періодом 2020 року. У розрізі року цей показник зріс на 49%.

Щодо причин такого росту споживання мобільного трафіку, то вони пов’язані із розширенням покриття в діапазоні 900 МГц, відповідно до чого жителі невеликих міст та сільської місцевості змогли використовувати швидкісний мобільний інтернет. Лідерами серед населених пунктів по споживання мобільного трафіку стали:

  • м. Бібрка, Перемишлянський район, Львівська обл. (до 5 тис. осіб);
  • м. Козятин, Хмельницький район, Вінницька обл. (до 25 тис. осіб);
  • м. Вишневе, Києво-Святошинський район, Київська обл. (до 50 тис. осіб);
  • м. Бориспіль, Київська обл. (до 100 тис. осіб);
  • м. Черкаси, Черкаська обл. (до 500 тис. осіб);
  • м. Львів, Львівська обл. (до 1 млн. осіб).
ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо додатки, які необхідно видалити з кожного смартфона

Продовжуємо тему оптимізації вашого смартфона шляхом очищення його від «сміття». Зараз ми назвемо кілька видів додатків, які варто видалити...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -