Реклама

Плівка чи захисне скло – що обрати?

Останні Новини

Ви помітили якої популярності знову набувають захисні плівки на екран смартфонів? Ще недавно про них мало хто говорив, бо усі були впевнені, що скло надійніше та краще захищає. Так от секрет в тому, що зараз плівки почали виконувати із гідрогелевого матеріалу, який раніше використовувався в розведенні квітів, пізніше у косметології та догляді за обличчям. Перевага матеріалу у довгому збереженні вологи. Давайте сьогодні розглянемо усі переваги захисної плівки та чому її варто наклеїти замість захисного скла.

Напевно кожен помічав, що скло на смартфонах доводиться часто міняти. Тільки його наклеїв, телефон впав і все по новій. Відразу йдуть тріщини. Із гідрогелевою плівкою такого точно не станеться. Вона швидко відновлюється від будь-якого пошкодження, якщо воно не надто сильне. Якщо чекати не хочеться, то можна її нагріти і подряпини пропадуть відразу. Це однозначний плюс, бо екран буде мати гарний вигляд і для цього не потрібно буде постійно замінювати захист.

Цікаво: Відомо, чи безпечно користуватися смартфон, який не отримує оновлення безпеки

Наступною перевагою є її довготривалість. В більшості випадків їй дають гарантію рік. Звісно, якщо ви самі щось з нею не зробите. В такому випадку доведеться замінювати. Гідрогелеву плівку, на відміну від захисного скла, можна наклеїти на весь телефон: на екран, на корпус та на бокові сторони. Так ви зможете захистити смартфон без використання чохлів. Буває дуже шкода ховати телефон, який ззовні привабливий.

Наклеювати гідрогелеву плівку дуже легко. Для цього не обов'язково звертатись до професіонала. Вистачить просто уважно та обережно до цього віднестись. А вся справа в тому, що така плівка практично не утворює бульбашок із повітрям, тому легко ляже на екран.

Також гідрогелеві плівки не настільки слизькі як скло, телефон буде не так легко випустити з рук. При яскравому світлі, екран смартфона буде краще видно, бо плівка має антиблікове покриття. А ще вона відштовхує воду та стійка до появи слідів від пальців. Скло ж потрібно постійно витирати від забруднення.

Варто знати: Кращі ігрові смартфони, випущені в 2021 році

Як бачите, переваг стільки, що і думати не варто чим захистити смартфон. Але все ж таки є один нюанс. При серйозних пошкодженнях таких як падіння з висоти чи щось подібне, краще захистить скло, бо воно поб'ється в першу чергу, а дисплей залишиться цілим. Якщо на екрані буде плівка, то швидше за все сам екран і пошкодиться.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Samsung представили флагманські навушники Samsung Galaxy Buds Pro

Samsung представили флагманські навушники Samsung Galaxy Buds Pro разом з флагманським смартфоном S21. Samsung стверджує, що Galaxy Buds...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -