Home Новини сучасних технологій В Запорізькій області затримали Відьмака з однойменної відеогри

В Запорізькій області затримали Відьмака з однойменної відеогри

0

В Запорізькій області затримали Відьмака з однойменної відеогри . Українська поліція відзвітувала про те, що в Запорізькій області був затриманий чоловік з копією срібного меча з гри «Відьмак». За бутафорський аксесуар для косплея клинок НЕ зійшов: поліцейські вважали його справжньою холодною зброєю, і тепер громадянину загрожує кримінальна відповідальність. Клинок нагадує Ластівку – меч Цири.

Власник пояснив співробітникам охорони правопорядку, що клинок виготовлений кустарним способом, але деталей не розкрив. Проти невдалого мисливця на монстрів може бути порушено кримінальну справу за ст. 263 ч. 2 КК України – «носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу».

В Запорізькій області затримали Відьмака з однойменної відеогри

У коментарях користувачі підняли поліцейських, які просто сумлінно виконували свою роботу, на сміх. Більшість вважає, що подібними діями охоронці закону зміцнюють в масах не найприємніше думку про органи захисту правопорядку. Але багато хто просто жартувалт.

Ось кілька найяскравіших прикладів:

«Йшов собі чол по квестам" Відьмака ", налетіли нільфи, меч відібрали ...», - жартує Олександра Єременка.

«Правильно, потрібно не тільки вилучити меч, але і повернути його законній власниці: Цірілле з Цинтра. І заслужено чувака затримали, він тут з Відьмачий мечем ходить, а в Каер Морхен він навчався, щоб "Ластівкою" світити? » - вторить їй Ольга Єременко.

«Шановна Патрульна поліціє, ви бачили десь на вулицях Запоріжжя кікімор, відьом, чи іншу нечисть? Ні? Так отож. Не заважайте людині робити свою роботу! », - пише Віталій Кекух.

«за фентезійний меч = в тюрмуза берци і неоднотонні штани = в тюрмуза вимкнений телефон = в тюрму
яку історію походження має мати кустарно виготовлений предмет схожий на холодну зброю (меч)?» - пише Anton Mashkin.

Втім, жарти жартами, але розсікати по району з мечем і правда не варто.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version