Home Новини сучасних технологій Важливе нововведення WhatsApp для власників бізнесу

Важливе нововведення WhatsApp для власників бізнесу

0

Важливе нововведення WhatsApp для власників бізнесу. WhatsApp додає кнопку покупок в чати, щоб спростити доступ до каталогу.

Власники бізнесу можуть створити відповідний обліковий запис в популярному мессенджере WhatsApp з додатковими функціями, яких немає в стандартній облікового запису.

Одна з додаткових функцій – це можливість створювати каталог товарів, які ви продаєте. Свіже нововведення, реалізоване в WhatsApp, тепер спрощує клієнтам швидкий перегляд вашого каталогу.

Раніше перед доступом до каталогу користувачам доводилося натискати на ім’я контакту у верхній частині чату, а потім шукати посилання на магазин. Тепер розробники додали кнопку покупок поруч з кнопкою виклику, яка приведе вас прямо до списку товарів для продажу. Це додавання зменшує кількість натискань, які користувачі роблять перед доступом до каталогу.
Ця функція вже широко поширюється, і якщо ви не бачите її на своєму телефоні при взаємодії з корпоративним обліковим записом, в якій є каталог, вам слід перейти в магазин додатків і оновити свій додаток.

За останні кілька місяців WhatsApp додав ряд нових функцій як для звичайних власників, так і для власників бізнесу. Деякі з них включають QR-коди, які спрощують додавання нового контакту або початок чату з компанією; обмін каталогами; анімовані стікери; можливість розгорнути відео під час групових відеодзвінків; розширений пошук, що дозволяє фільтрувати результати пошуку і новий інструмент управління сховищем.

Читайте також: У WhatsApp з’явилися зникаючі повідомлення.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version