Home Новини сучасних технологій Відома дата релізу смарт-годинників Redmi Watch

Відома дата релізу смарт-годинників Redmi Watch

0

Смартфони Redmi Note 9 серії дебютують у Китаї завтра. Крім того, сьогодні стала відома дата релізу смарт-годинників Redmi Watch. Дата була офіційно підтверджена представником Xiaomi Лу Вейбінгом, який поділився на Weibo тизером про запуск нового розумного годинника. 

Відома дата релізу смарт-годинників Redmi Watch

Зображення не розкриває жодних специфікацій, але підпис до публікації підтверджує, що носимий пристрій буде легким та мати квадратний екран, на що також натякає зображення тизера

Наразі назва цього нового розумного годинника від Redmi невідома, але, як очікується, це буде ребрендинг Mi Watch Lite, який був помічений на FCC минулого місяця разом із його зображенням та характеристиками.

Mi Watch Lite оснащений 1,41-дюймовим кольоровим сенсорним екраном і підтримує автоматичну яскравість. Водостійкий до 50 метрів і може відстежувати ефективність плавання на додаток до інших видів спорту та занять.

Розумний годинник має на борту мікросхему GPS, оснащений датчиком серцебиття для цілодобового моніторингу та акумулятором на 230 мАг.

Завтра ми дізнаємось, чи є новий годинник Redmi переробленим Mi Watch Lite чи зовсім іншим пристроєм.

Читайте також: Xiaomi планує випустити доступну версію Mi Watch.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version