Реклама

Відомо, як підключити супутниковий інтернет Starlink від Ілона Маска

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Напевно всі чули про супутниковий інтернет Starlink, який повинен покрити всю Землю якісним, швидкісним та ще й безкоштовним інтернетом, і за реалізацію якого відповідає Ілон Маск. На даний момент відомо, що Маск відправив на орбіту близько 1600 супутників з близько 42 000. До чого ми це ведемо? До того, що нам відомо, як підключити супутниковий інтернет Starlink від Ілона Маска.

Якщо ви думали, що це неможливо для України, то ви помилялися. Підключити Starlink можуть всі охочі, хоча на підключення й прийдеться зачекати, оскільки інтернет від Ілона ще знаходиться в тестовому режимі і охочих підключити його досить багато, через що утворилася досить велика черга.

Якщо ж ви все ж вирішили підключити Starlink, то вам прийдеться тільки придбати відповідне обладнання для прийому / відправки сигналу. Зробити це можна на офіційному сайті Starlink і очікувати, коли обладнання буде відправлено вам. Окрім цього, ви також отримаєте посилання на електронну пошту, де вам буде запропоновано завантажити інсталяційний комплект.

Зараз переходимо до вартості підключення і всього решта. Як ми писали вище, інтернет від Маска знаходиться в пілотному режимі, тому за нього прийдеться платити, як і за обладнання. З часом, коли покриття інтернетом буде на максимально можливому рівні, інтернет стане безкоштовним.

Комплект обладнання обійдеться вам в 499 доларів, що в гривнях виходить 13 169 грн (все залежить від курсу валют). В комплекті ви отримаєте власне роутер, тарілку кріплення, кабель та інші деталі. По завершенню установки, вам прийдеться підключити інтернет і оплатити місяць користування, який обійдеться в 99 доларів ( 2612 грн) і отримаєте ви середню швидкість 50-100 Мб / с.

Звісно, інтернет від Маска обійдеться не дешево, в порівнянні з тим, який пропонується в Україні, але з часом, ви зможете отримати абсолютно безкоштовний інтернет, доступ до якого ви зможете отримати навіть у важкодоступній гірській місцевості.

Також нещодавно стало відомо, що Ілон Маск запустить дешевий зв’язок для малозабезпечених.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Як вибрати найкращий для вас маленький смартфон

Зараз ми поділимося інформацією, як вибрати найкращий для вас маленький смартфон. Зазвичай при покупці маленького телефону доводиться чимось жертвувати. Звичайно,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -