Реклама

Відомо, як робити замітки в Instagram

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Новинка була запущена відносно нещодавно і дозволяє ділитися короткими текстами в додатку; дізнайтеся, як працює нова функція Instagram, яка поступово приходить до користувачів Android та iPhone (iOS).

Instagram запустив Notes і тепер користувачі платформи можуть ділитися короткими текстами до 60 символів зі своїми підписниками. Нова функція поступово стане доступною для всіх пристроїв Android і iPhone (iOS) і призначена для того, щоб люди могли стисло та текстово ділитися своїми думками. Як і Stories, вміст «зникає» через 24 години після публікації. Подивіться в наступному посібнику, як створювати та видаляти нотатки в соціальній мережі.

Цікаво: Що робити, щоб сторіс в Instagram не повторювались по колу?

Як створювати нотатки в Instagram

Крок 1. У програмі Instagram відкрийте свої прямі повідомлення – новий значок функції Notes розташований у верхньому правому куті екрана. У розділі «Залишити нотатку» натисніть «+».

Крок 2. Введіть потрібне повідомлення та натисніть «Поділитися». Ви можете вибрати між «Підписниками, на яких ви також підписалися» та «Близькими друзями». 

Готово! Замітку можуть прочитати інші люди в соцмережі.

Як видалити замітки в Instagram

Щоб видалити її, необхідно зробити наступне: торкніться опублікованої нотатки та виберіть опцію «Видалити нотатку». Пост буде видалено, і ваші підписники більше не бачитимуть його.

Цікаво: Фільтри для Stories: як знайти найкращі в Instagram.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українці скаржаться на неможливість пройти “Новорічний квест” від ПриватБанку

Нещодавно ПриватБанк запустив "Новорічний Квест", пройшовши який, можна буде поборотися за непогані призи, серед яких автомобіль Audi Q3 Sportback,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -