Home Новини сучасних технологій Відомо, як відстежувати контакт через WhatsApp

Відомо, як відстежувати контакт через WhatsApp

0

Існує цікава функція геолокації, яка дозволяє відстежувати WhatsApp , цей інструмент доступний у всіх версіях програми, і доступ до нього можна отримати кількома дотиками. Інструмент відображає фотографію особи, про яку йдеться, і її місце розташування.

Цікаво: Як надіслати відео без звуку в WhatsApp з iPhone.

Коли ви заблукали або вам потрібно когось знайти, ми завжди хочемо активувати стиль відеоігор GPS, щоб дістатися до «NPC», який дасть вам завдання завершити гру. Що ж, тепер це можливо з інструментом, який дозволяє відстежувати WhatsApp.

Відстеження за допомогою Whatsapp є дуже корисним рішенням, коли ви шукаєте людину, незалежно від того, знаєте ви її чи ні, ви можете використовувати цей інструмент як завгодно. Розташування програми не є остаточним, користувач може вибирати між варіантами, які, на його думку, найкраще захистити себе від «сталкерів».

Тим не менш, давайте подивимося, як відстежувати WhatsApp прямо з програми.

Відкрийте програму WhatsApp на своєму мобільному пристрої та відкрийте чат для всіх, хто хоче поділитися своїм поточним місцезнаходженням.

Потім торкніться піктограми «кліп» або «прикріпити», щоб вибрати параметри «Місцезнаходження», які дозволять нам надсилати дані про місцезнаходження в програмі в реальному часі.

Вибираючи опцію, торкніться «Місцезнаходження в реальному часі» в першій опції в нижньому списку меню. Ця опція показуватиме місцезнаходження в реальному часі, тобто дасть найточніше місцезнаходження серед інших варіантів. Якщо особа переїде протягом періоду, який ми виберемо нижче, програма WhatsApp оновить місцезнаходження контакту, який поділився цим місцезнаходженням, у режимі реального часу.

Торкніться опції «Продовжити», щоб погодитися зі спливаючим повідомленням, яке з’явиться на екрані.

Тепер ви можете вибрати, як довго ви хочете ділитися своїм місцезнаходженням у режимі реального часу. Варіанти варіюються від 15 хвилин, 1 години або до 8 годин поспіль. Крім того, ви можете ввести «коментар» щодо свого місцезнаходження, надавши більше інформації, щоб було легше ідентифікувати або визначити, де ви зараз перебуваєте.

Після того, як ви навчитеся ділитися місцезнаходженням, ви повинні стежити за місцезнаходженням контакту, щоб знати, як відстежувати його за допомогою WhatsApp.

Цікаво: WhatsApp матиме ексклюзивний чат, щоб повідомляти вам про новини в програмі.

Першим кроком є ​​натискання на місцезнаходження контакту в реальному часі, потім ви повинні рухатися відповідно до карти Google Maps, щоб досягти місця призначення. Місцезнаходження людини буде доступним протягом часу, встановленого особою, а це означає, що вам слід поспішити, якщо особа поспішила та надіслала короткий час розташування в реальному часі.

У цих випадках найкраще попросити контакт надіслати нове місцезнаходження в реальному часі з довшим часом до місцезнаходження.

Програма надасть місцезнаходження лише тоді, коли GPS активовано, тому активація режиму польоту мобільного телефону унеможливить його ідентифікацію, перериваючи передачу на місці, але все одно можна буде визначити останнє місцезнаходження мобільного телефону. пристрій.

І тому ми завершуємо посібник із відстеження за допомогою WhatsApp, де ми розповіли вам, як надсилати місцезнаходження та як ви можете відстежувати його на основі програми WhatsApp. 

Цікаво: Як використовувати два акаунти WhatsApp на одному смартфоні? Названо три способи.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version