Реклама

Відомо, якою банківською карткою краще користуватися в Україні

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Якщо у вас сама звичайна картка, без будь-яких переваг, то навряд чи ви коли-небудь помітите різницю між Visa та Mastercard. Особливо, якщо ви користуєтесь нею виключно в Україні. Для власників золотих, платинових та інших привілейованих карт, різниця є. Що ж, розберемо які акції та бонуси надають різні картки та якими додатковими їх послугами можна користуватись та спробуємо вияснити, якою банківською карткою краще користуватися в Україні.

По статистиці, в Україні більше половини людей користується картками Mastercard, в світі ситуація інша - Visa з невеликим відривом, але переважає в використанні.

Розпочнемо з Mastercard. Дані картки мають достойний список привілегій для власників золотих карток. В Європі бізнес-зали в аеропортах для вас відкриті цілодобово. Страхування можна придбати за спеціальними умовами. І, звичайно, знижки в деяких ресторанах, готелях, магазинах-партнерах. До речі, знижки для власників класичних карт теж є, але у меншій кількості місць. Mastercard добре підходить для розрахунку в країнах Європи, але найвигідніші буде мати валютну картку окрему до кожної країни.

Visa, в більшості, надає особливі можливості власникам преміум карт і стосуються вони авіа поїздок. Річний членський внесок в Priority Pass буде зі знижкою, а отже VIP обслуговування в аеропортах вам забезпечене. Трансфер до аеропорту рахуватиметься зі знижкою в 20%, а багаж взагалі запакують безкоштовно. Також, прилетівши в пункт призначення, ви зможете скористатись безкоштовним інтернетом в роумінгу від 7 до 28 днів. Власників стандартних карт не залишили без приємного бонусу - знижка 10-15% в магазинах-партнерах, деяких ресторанах та готелях. Якщо говорити про оплату картою за кордоном, то Visa найкраще брати в США та інші країни, де валюта долар.

То яка банківська картка буде найкращою для українця? Якщо взяти до уваги те, що було написано вище, то в Україні краще користуватися банківською карткою від MasterCard. З іншої сторони, про що ми писали на початку матеріалу, рядовий користувач звичайної банківської картки, не відчує суттєвої різниці між MasterCard та Visa, тому обирайте ту, яку пропонує вам ваш банк.

Також нещодавно стало відомо, що Компанія Visa планує створити власну криптовалюту.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Відомо, що краще підходить для роботи: ПК чи планшет

В еру технічного розвитку, коли електронні пристрої стають все більш і більш потрібними, і для роботи та виконання різних...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -