Реклама

Відомо, коли випустять відеокарту Nvidia GeForce RTX 3090 Ti

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Всі, хто цікавляться даною темою, в курсі, що відеокарта GeForce RTX 3090 Ti повинна була вийти в кінці січня 2022 року, а саме 27 числа. Її випуск відкладали по технічних причинах, потім вдосконалювали, але на даний момент ніхто не каже точної дати виходу GeForce RTX 3090 Ti. Добре це чи ні, не ясно, адже є люди, яким вона буде досить цікавою, а є такі, що ніколи не витратять великі гроші на дану модель.

Цікаво: Відомо, коли відеокарти подешевшають і зникне їх дефіцит.

В продажі є схожа відеокарта RTX 3090. RTX 3090 та GeForce RTX 3090 Ti практично ідентичні і мало чим відрізняються. Об'єм пам'яті однаковий, лише швидкість нової планується бути вищою на 11%. Цей показник важливий не усім. Ось, наприклад люди, які грають в ігри не помітять різниці, а от ті, хто займається криптовалютою, можливо оцінять нову швидкість.

Актуальним питанням залишається, чи багато людей захочуть витратити великі гроші за відеокарту. Як відомо, усі моделі коштують дорого, навіть більше, ніж заслуговують. Ось наприклад GeForce RTX 3090 (старіша модель) коштує у нас біля 100 000 грн. А нова GeForce RTX 3090 Ti буде на 30% дорожча. Розумієте? Різниця мало помітна в роботі, а ціна значно вища.

Цікаво: Названо найпоширеніші помилки, які роблять люди при покупці відеокарти.

Для тих, хто займається криптовалютою, можливо, було б доречно придбати GeForce RTX 3090 Ti, але лише в тому випадку, якщо заробіток буде більш-менш стабільний. В такому разі відіб'ється відеокарта трохи більше, ніж за рік (в ідеальних умовах). А з другої сторони, за таку ціну, яку буде вартувати GeForce RTX 3090 Ti, можна придбати щось набагато цікавіше. Навіть машину.

Також нещодавно було названо причини, через які відеокарти такі дорогі в Україні.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Виробники смартфонів з ОС Android накопичують запаси мікросхем

Виробники смартфонів з ОС Android накопичують запаси мікросхем. Вони сподіваються захопити місце на ринку, що вивільняється Huawei. Виробники смартфонів, включаючи...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -