Реклама

Відомо, що робити, щоб Ваш телефон довше зберігав заряд енергії

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

З розвитком сучасних технологій, ми можемо зустріти майже на кожному кроці абсолютно різні електронні пристрої, а також особистий телефон чи ПК у будь-кого.

І так, як нам необхідно використовувати їх на постійній основі, виникла проблема швидкого розрядження смартфонів. Тому багато спеціалістів, які займаються або ж виготовленням електронної техніки та взагалі спеціалісти в сфері ІТ-технологій, відокремили деякі рекомендації по вирішенню цієї проблеми. Але перед тим, як починати щось робити, Ви маєте знайти причину, чому так швидко почала сідати батарея. Вони можуть бути дуже різноманітні, тому нижче наведені основні критерії стрімкого розрядження акумулятора.

Стара батарея

Загальновідомим є той факт, що навіть в інструкції, яка додається в комплекті коробки при покупці телефону, вказано, що термін гарантії триває 12 або 24 місяців. Саме протягом цього часу Ваш смартфон буде працювати добре і безперебійно. Після закінчення 12-24 місяців, першою проблемою, яку Ви відчуєте буде швидке розрядження пристрою. Тому в таких ситуаціях необхідно звертатися до спеціалістів з ремонту електронної техніки. Вони порекомендують варіант вирішення цієї проблеми. Але список варіантів не такий вже й довгий: або ж заміна акумулятора, або ж покупка нового смартфона.

Цікаво: Названо 3 оптимальні та недорогі смартфони з потужним акумулятором.

Функціонування зайвих додатків та програм

Якщо відсотки батареї почали закінчуватися швидше, це не завжди означає, що потрібно замінювати смартфон чи акумулятор. Насамперед, потрібно обов‘язково перевірити включені програмні функції, які можуть автоматично забирати велику кількість відсотків батареї, тому при потребі вимкнути їх.

Окрім цього, коли телефон намагається віднайти стільниковий зв‘язок, він також витрачає на це багато енергії. Тому якщо Вам потрібно, якнайдовше зберегти хоча б декілька відсотків енергетичного заряду, обов‘язково вимкніть наступні функції:

“GPS”

Якщо залишити ввімкнутою систему пошуку місцезнаходження, то батарея Вашого смартфона буде розряджатися вдвічі швидше, так як смартфон постійно буде перебувати в робочому стані.

“Bluetooth”

Його функції дуже схожі із призначенням “GPS”, але на відміну від системи навігації, Bluetooth здійснює передачу даних конкретному пристрою, що означає безперервний пошук інших користувачів, тому на нього буде витрачатися багато енерго-заряду.

Отже, прочитавши дану інформацію, можемо сказати наступне. Щоб забезпечити довге користування власним смартфоном та його акумулятором, потрібно виконувати вищенаведені рекомендації. Та якщо це не виправило ситуацію - звертатися до спеціалістів в цій сфері.

Також нещодавно було названо способи перевірки стану акумулятора смартфона.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Компанія Xiaomi покращила роботу батареї у своїх флагманах

Нещодавно, компанія по виробництву Android-техніки, Xiaomi, повідомила, що батареї в їхніх електронних флагманах стануть працювати набагато краще, за рахунок...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -