Home Новини сучасних технологій Виробник Xiaomi Mi Band дразнить новими розумними годинниками

Виробник Xiaomi Mi Band дразнить новими розумними годинниками

0

Сьогодні надійшла інфомрація, що виробник Xiaomi Mi Band дразнить новими розумними годинниками. Як ви зрозуміли, мова йде про компанію Huami. Так ось, сьогодні компанія Huami підтвердила, що представить нові продукти лінійок GTS 2 і GTR 2 під час виставки CES 2021.

Виробник Xiaomi Mi Band дразнить новими розумними годинниками

Очікується, що в Лас-Вегасі покажуть GTS 2e і GTR 2e. Зовні вони схожі на своїх побратимів, але через обмежені можливості підключення час автономної роботи значно збільшується. Також очікується глобальний анонс годинника Amazfit GTS 2 mini, які вже продаються в Індії, проте за межами країни годинник поки не купити.

Zepp, ще один бренд носомих пристроїв Huami, також дебютує на виставці CES 2021, де продемонструє «своє амбітне бачення і останні доповнення до своєї серії розумних годинників». Zepp Z вже продаються в США, так що варто очікувати глобальний анонс Zepp E Square і Zepp E Circle.

Виставка споживчої електроніки (CES) зазвичай проходить в Лас-Вегасі, США, цього разу вона пройде з 11 по 14 січня в онлайн форматі.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version