Реклама

Windows 11 22H2 спричиняє зниження продуктивності в іграх на комп`ютерах з відеокартою NVIDIA

Останні Новини

Як повідомив один з учасників спільноти Reddit, під час гри було помічено сильне заїкання, а загрузка процесора в деяких випадках знизилась з 80% до 5 %, після чого він змушений був повернутись до попередньої версії. Подібні повідомлення можна зустріти і в інших соцмережах та на сайті підтримки Microsoft.

Цікаво: Ліцензійна Windows чи піратська: в чому різниця?

Отже, випущене на цій неділі оновлення Windows 11 22H2 на комп’ютерах з відеокартами NVIDIA може призвести до значного зниження продуктивності під час ігор, що викликає заїкання звуку, спотворення зображення та його зависання в ігрових додатках.

Як відомо на сьогоднішній день, NVIDIA вивчає цю проблему, хоча ніяких офіційних заяв ще не робила. Жодних заяв збоку Microsoft поки немає, отже єдиний спосіб вирішити проблему-це повернутись до попередньої версії операційної системи.

Цікаво: Режим розробника у Windows 11. Як увімкнути?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Motorola випустила свій перший телевізор на Android 10

Motorola випустила свій перший телевізор на Android 10 - Revou .  Цей розумний екран оснащений Android 10 для всіх звичайних функцій, хоча і трохи...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -