Реклама

Режим розробника у Windows 11. Як увімкнути?

Останні Новини

Режим розробника надає користувачу багато цікавих можливостей, але не кожен знає для чого він потрібен і як ним скористатись. Давайте спочатку розберемось, що ж це за функція, а тоді вже ознайомимось з інструкцією по підключенню.

Режимом розробника зрозуміло, що користуються розробники програм Microsoft. За допомогою нього можна спробувати скористатись будь-якою програмою, якої ще немає в магазині й вона ще не доступна звичайному користувачу. Відповідно, якщо вдасться увімкнути режим розробника, то можна отримати доступ до нього, що по факту ще не доступне для всіх в магазині Microsoft. Стало цікаво? Ну звісно ж, що так.

Цікаво: Коли краще буде обрати для ноутбука Windows 7, а не Windows 10

Приступаємо до діла - вмикаємо режим розробника. Для цього можна використати два способи.

Через налаштування. Відкриваємо параметри за допомогою комбінації Win+I. Знаходимо та відкриваємо розділ "Конфіденційність та захист". Обираємо "Для розробників". Після переходу в розділ "Режим розробника" треба увімкнути "Встановлення програм із будь-якого джерела, включаючи вільні файли". Ось і все готово.

Через реєстр. Натискаємо комбінацію Win+R і пишемо слово "regedit", після цього відкриється редактор реєстру. Там переходимо на HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\AppModelUnlock і встановлюємо значення "1" у параметрах "AllowDevelopmentWithoutDevLicense". Все, на цьому процедура закінчена.

Скориставшись одним із цих способів ви зможете легко використовувати програми, які поки що не доступні всім. Тестувати їх та оцінювати.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо основні переваги та недоліки бюджетного смартфона Xiaomi Redmi 10

Кожного разу, коли компанія Xiaomi випускає новий смартфон під брендом Mi, Redmi або Poco, всі в очікуванні чогось неймовірного....
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -