Реклама

Windows від Microsoft святкує свій 35-й день народження

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Неважко сказати, що Windows від Microsoft є однією з найпоширеніших і найвідоміших програм, які коли-небудь бачив світ. У той чи інший момент ви майже напевно провели деякий час з одним із багатьох знакових випусків Windows. Сьогодні Windows від Microsoft святкує свій 35-й день народження.

Якщо правильніше, то Windows 1.0 був випущений 20 листопада 1985 року, проте, швидше за все, більшість із вас не мають про нього приємних спогадів. Якщо у вас про це взагалі є спогади. Критики сприйняли його погано, зокрема через те, що Windows 1.0 не була операційною системою, а більшою мірою графічним інтерфейсом, який закріплювався поверх MS-DOS. Але Windows пройшла довгий шлях від тих скромних початків, від максимумів Windows 95 і XP до більш сумнозвісних версій, таких як Vista, Windows ME та Windows 8.

Не кожен випуск став хітом, але, маючи понад 1 мільярд пристроїв під управлінням Windows 10 , ОС Microsoft залишається домінуючою платформою персональних обчислень. Звичайно, за мобільними пристроями може бути майбутнє, оскільки в світі понад 2 мільярди активних пристроїв Android - але традиційні комп’ютери в найближчий час нікуди не подінуться, і справедливо сказати, що Windows буде роками домінуючою силою приходь.

Читати також:

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Виникли проблеми із виробництвом Sony PlayStation 5

Відповідно до отриманої інформації, ми можемо говорити про те, що у компанії Sony виникли проблеми із виробництвом ігрової консолі...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -